Allround ondersteuner (tussen 0,4-1,0 fte) – Alphen aan den Rijn

Introductie

Ben jij voor enkele dagen op zoek naar een regelbaan, in een leuk team, en heb je affiniteit met het maken van offertes en te woord staan van klanten, dan is dit wellicht iets voor jou! We zoeken meerdere kandidaten, dus reageer snel!

Organisatie

Deze technische organisatie is in Nederland marktleider. Het mooie van dit bedrijf is dat zowel de productie, ontwikkeling als de verkoop op één plaats worden geregeld. Deze processen proberen zij continue te verbeteren en er is een mooie combinatie van automatisering en het ‘mensenwerk’. Medewerkers zijn zichtbaar trots op hun producten, en niet voor niks, want bijna alles wordt hier zelf geproduceerd (denk: Sjakie & de Chocoladefabriek).

Functie

Het mooie in deze functie is dat binnen dit bedrijf de teams volledig verantwoordelijk zijn voor afhandeling van opdrachten. Dus van het binnenkomende telefoontje tot de aftersales, alles verloopt binnen 1 team. Wat ga jij doen?

  • Verwerken van lopende ordertrajecten (zorgen dat deze goed in het systeem staan)
  • Beheren van onderhoudscontracten (monteurs inplannen, contact met bedrijven hierover)
  • Veel contact met collega’s intern over inplannen van werkzaamheden/offertes

Functie-eisen

Voor deze functie is je opleiding van minder belang, wat wel van belang is, is je instelling. Je bent een harde werker maar ook een teamplayer die houdt van een goede werksfeer. Verder:

  • Heb je een MBO opleiding of MBO werk/denkniveau
  • Ben je minimaal 2 dagen beschikbaar, maar meer mag ook
  • Ben je stressbestendig, flexibel, communicatief vaardig en werk je gestructureerd
  • Als je kennis hebt van systemen is dat mooi meegenomen (denk dan aan Oracle of SAP)

Aanbod

Een leuke, afwisselende baan, binnen een leuk team. Zeer goede secundaire voorwaarden zoals een winstdeling, extra vakantiedagen en een prima salaris. De mogelijkheid om parttime te werken (vanaf 0,4) of meer dagen indien gewenst.

Inlichtingen

José Wijkens 06-48540835

Allround ondersteuner (tussen 0,4-1,0 fte) – Alphen aan den Rijn
Schuiven naar boven