Contentcreator health (32 uur) – regio Leiden

Introductie

Ben jij gek op alles wat met sport en voeding te maken heeft en kun je daar ook nog eens heel enthousiast over schrijven? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

Dit bedrijf richt zich op sportcoaches en is gespecialiseerd in persoonlijk voedingsadvies middels een gave, uitgebreide app. Ze groeien hard in heel Nederland en kunnen daarom goed een nieuwe collega gebruiken.

Functie

Wat ga je doen? Binnen dit groeiende bedrijf word jij als contentmanager verantwoordelijk voor alle artikelen over voeding, training en het stimuleren van mensen om hiermee actief aan de slag te gaan. Je beheert artikelen en recepten en zorgt dat hier op een unieke en persoonlijke wijze over geschreven wordt.Je bent ook verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven en het bijhouden van de socials.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

  • Enige ervaring in het schrijven van health gerelateerde content, sterke affiniteit of werkervaring met sport/lifestyle
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent creatief, communiceert fantastisch en kunt je goed verplaatsen in de lezers
  • Je kunt al een beetje omgaan met foto/videobewerking of je bent een snelle leerling!

Aanbod

Prima, marktconform aanbod, binnen een groeiend bedrijf met een hele leuke werksfeer en veel mogelijkheden om jezelf de komende jaren te ontwikkelen!

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

Contentcreator health (32 uur) – regio Leiden
Schuiven naar boven