Vast / Tijdelijk

Onze vacatures

Bekijk hier al onze openstaande vacatures

Teamleider – regio Den Haag

Introductie Ben jij de teamleider die op een natuurlijke wijze een team (15 man) kan aansturen en hen enthousiasmeert en motiveert om de dienstverlening op een hoog niveau te houden? Dan spreken wij jou heel graag.

Lees meer »

Front office medewerker – Regio Den Haag

Introductie Hou jij ervan om veel aan de telefoon te zitten om klanten te woord te staan, bestellingen aan te nemen en deze te verwerken? Je bent het eerste contact binnen de organisatie en daardoor bezet jij een belangrijke plek binnen dit mooie bedrijf.

Lees meer »

Marketing-communicatie topper – regio Den Haag

Introductie Ben jij de marketing communicatie man of vrouw die als geen ander weet hoe je iets moet organiseren? Of het een mooie nieuwsbrief, beurs of ander event is, jij bent op de hoogte van alle nieuwtjes binnen het bedrijf en kunt dit prima naar buiten brengen!

Lees meer »

Payrollconsultant – Regio Den Haag

Introductie Wil jij, samen met je collega’s, alles tot in de puntjes regelen wat betreft contracten / salarisverwerking voor flexwerkers en alle vragen beantwoorden die de opdrachtgevers stellen? Dan zijn we met spoed op zoek naar jou!

Lees meer »

IT consultant – regio Den Haag

Introductie Voor deze gave klant ga jij aan de slag in diverse klussen bij opdrachtgevers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de interne klanten, van de meest simpele vraag tot de tweede-lijn, jij weet waar je de oplossing kunt vinden!

Lees meer »

Secretaresse – regio Den Haag

Introductie Deze functie past jou als je veel wil leren en ambitieus bent of als je al wat jaren als secretaresse aan het werk bent en een uitdagende rol wil invullen bij een mooi kantoor.

Lees meer »

Financial controller – regio Haaglanden

Introductie Ben jij de (assistent) controller die toe is aan een nieuwe stap? Heb je ervaring met financiële projectadministratie en ben je naast financieel ook geïnteresseerd in het proces van een project? Dan is dit jouw baan!

Lees meer »

★ be a part of something great ★

Word ook een Wikiworker!

Super women wikiwork
Schuiven naar boven