Vast / Tijdelijk

Onze vacatures

Bekijk hier al onze openstaande vacatures

Klantadviseur – regio Alphen aan den Rijn

Introductie Met deze baan ben je ‘verzekerd’ van een leuke plek! Dit sfeervolle kantoor zoekt mensen die het hoofd koel houden, goed zijn in klantcontact en die het leuk vinden om hun WFT certificaat te gaan halen, uiteraard vergoed door het kantoor.

Lees meer »

Secretaresse – regio Den Haag

Introductie Deze functie past jou als je veel wil leren en ambitieus bent of als je al wat jaren als secretaresse aan het werk bent en een uitdagende rol wil invullen bij een mooi kantoor.

Lees meer »

Accounts Payable – regio Rotterdam

Introductie Jij weet, als accounts payable, hoe belangrijk het is dat de financiële zaken op orde zijn. Ook vind je het leuk om een stukje salarismutaties op te pakken en, wellicht in de nabije toekomst, de salarisadministratie naar je toe te trekken. Het is een combinatiefunctie. Ongeveer 70% accounts payable en 30% salarisadministratie. Mocht je

Lees meer »

Boekhoudkundig medewerker – regio Den Haag

Introductie Heb je je opleiding in de financiële richting (minimaal MBO niveau 4) afgerond en ben je klaar voor je eerste of tweede echte baan? Of heb je inmiddels de nodige boekhoudkundige ervaring en wil je wel eens een stap zetten naar een ander kantoor? Dan is dit een mooi moment.

Lees meer »

Marketing Coördinator – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Introductie Jij weet hoe je de organisatie “in the picture” kan zetten door het publiceren van content op verschillende kanalen. Je bent creatief in het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën en je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe initiatieven om de organisatiebekendheid te vergroten.

Lees meer »

Finance Assistant (junior) – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Introductie Ben jij inmiddels goed bekend in de financiële wereld en wil je een volgende stap zetten, waar je de komende jaren prima aan de slag kan en een goede bijdrage kan zijn aan het huidige team? Of ben je recent afgestudeerd en juist op zoek naar een financiële startersfunctie bij een leuk bedrijf waar

Lees meer »

★ be a part of something great ★

Word ook een Wikiworker!

Super women wikiwork
Schuiven naar boven