HR Controller – INGEVULD DOOR WIKIWORK

Introductie

Ben jij de persoon die alle rapportages op HR vlak moeiteloos uit het systeem weet te vissen?

Organisatie

Dit technische bedrijf bestaat al sinds 1850, in het product wat gemaakt wordt zijn ze nog steeds marktleider wereldwijd! Met inmiddels bijna 300 medewerkers en het relatieve ‘jonge’ MT hebben ze niet stil gestaan de afgelopen jaren en ontwikkelen ze zich nog steeds door.

Functie

Voor deze functie zoeken we iemand die samen met de HR manager en de HR officer de organisatie ontzorgt op het hele HR gebied. Jouw focus komt te liggen op de HR control cyclus. Het is een nieuwe functie, dus de volledige taken ga je in overleg met je collega’s op je nemen.

Je vindt het leuk om data te vertalen naar heldere rapportages en inzichten en daardoor een bijdrage leveren aan het verbeteren van ons P&O beleid. Je bent nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers en probeert collega’s hiermee te helpen.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we zoals gezegd iemand die stevig in zijn schoenen staat. Er ligt best wat werk en de basis moet nu een keer goed worden neergezet. We zoeken dan ook bij voorkeur iemand die 5 dagen beschikbaar is. Daarnaast:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo of academische opleiding. Bij voorkeur op het gebied van informatiekunde, bedrijfskunde of HRM of een andere relevante hbo of wo-opleiding
  • Belangrijke competenties voor deze functie zijn: analytisch, innovatief, en conceptueel vermogen, plannen en organiseren, verbindend, accuratesse, statistisch onderlegd en klantgericht
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met ADP
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar en woonachtig in de regio Rotterdam

Aanbod

Voor deze functie ligt het maximale salaris op € 3.900,- op fulltime basis. Daarnaast kent het bedrijf een ATV regeling en 27 vakantiedagen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor persoonlijke initiatieven en ontwikkeling.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

HR Controller – INGEVULD DOOR WIKIWORK
Schuiven naar boven