Junior accountmanager health & fitness – regio Alphen

Introductie

Dit platform gericht op health en fitness moet verder worden uitgerold over Nederland (en verder?) Hiervoor zoeken zij een creatieve, ondernemende en enthousiaste Accountmanager!

Organisatie

Dit bijzondere, gezellige en gedreven bedrijf is groeiende. Er heerst een goede sfeer en men heeft graag iets voor elkaar over. Er heerst een informele sfeer waarbij de persoonlijke ontwikkeling van een ieder maar ook de gezelligheid erg belangrijk is.

Functie

Als accountmanager is het uiteraard aan jou de taak nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten te onderhouden/uit te breiden. Bij deze start-up is dit veelal online maar wel op zo een persoonlijk en creatief mogelijke manier. Je krijgt veel vrijheid om het werk je helemaal eigen te maken. Je gaat veel online demo’s geven aan mensen die gebruik gaan maken van het pakket.

Als je net begint, zul je de eerste weken veelal de support van het platform draaien, om zo alle ins en outs te leren kennen!

Functie-eisen

  • Je hebt al de nodige sales/verkoop ervaring opgedaan waardoor jij niet bang bent de telefoon te pakken,
  • Uiteraard weet jij je mannetje/vrouwtje te staan en praat je graag 😉
  • Het zou heel fijn zijn als je secuur werkt en daarnaast over veel flexibiliteit beschikt, geen dag is hier hetzelfde, lekker dynamisch dus!
  • En, gezien de branche waarin zij werkzaam zijn, heb je affiniteit met de fitness & health branche.

Aanbod

Een prima salaris met een uitstekende bonusregeling, veel vrijheid door op kantoor en thuis te kunnen werken (50/50), laptop telefoon, borrels en uitjes.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

Junior accountmanager health & fitness – regio Alphen
Schuiven naar boven