Parttime werkplekbeheerder! – regio Den Haag

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan voor 3 dagen in de week? Dit mooie, internationale bedrijf kent een dynamiek waar je veel energie van krijgt, geen dag is hetzelfde en ze zijn hard op zoek naar jou!

Organisatie

De afdeling bestaat uit 3 medewerkers en een manager. Iedereen heeft een eigen aandachtsgebied maar uiteraard help je elkaar waar nodig.

Functie

Je gaat ondersteuning bieden aan de medewerkers, jij bent het eerste aanspreekpunt bij problemen. Snelheid is belangrijk want als men niet door kan werken kost dit uiteraard geld. Je lost problemen op waar het je lukt, anders schuif je dit door naar de tweedelijnsafdeling. Maar problemen met niet kunnen printen, niet op het netwerk kunnen, beamers die niet werken, voor jou geen probleem!

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met Windows, Microsoft Office en met VMWare is vereist. Je spreekt naast goed Nederlands ook goed Engels, de organisatie is namelijk actief in diverse landen.

Aanbod

Een mooie baan voor 3 dagen per week (bij voorkeur maandag, woensdag en vrijdag, maar andere dagen is zeker ook interessant) dus prima te combineren met het ouderschap of andere bezigheden. Het salaris is marktconform en de secundaire voorwaarden zijn uitstekend te noemen.

Inlichtingen

Jose Wijkens – 06-48540835

Parttime werkplekbeheerder! – regio Den Haag
Schuiven naar boven