Projectmanager (luxe segment) – regio Hoofddorp

Introductie

High-level luxe producten, past dat bij jou? Ben jij met je technische (bouw) achtergrond die bouwkeet wel zat, kom jij goed tot je recht in het afhandelen van projecten in het top-segment, met bijbehorende klanten? Dan is dit je kans!

Organisatie

Dit bedrijf heeft circa 50 medewerkers en bedient de top van de markt. Zij halen hun natuurproduct (vaak marmer) van over de hele wereld en bewerken deze in hun eigen fabriek. Daarna worden deze geplaatst in zwembaden, keukens of badkamers. Er heerst een prima sfeer, de lijnen zijn kort en er is een hecht team, je werkt samen met 2 andere projectmanagers.

Functie

Als projectmanager ben jij degene die het hele project, van bestelling tot oplevering, gaat begeleiden. Nadat de klant ja heeft gezegd tegen een product kom jij in beeld. Omdat alles erg nauw luistert, doe je zelf de inmeting, blijf je in contact met de afdeling inkoop tot het juiste product gevonden is, en ben jij degene die bij plaatsing de mensen aanstuurt. Ook heb je veel overleg met architecten en interieurbouwers. Kortom: de spin in het web!

Functie-eisen

Wat zoeken we in jou?

  • (Bouw) technische achtergrond, je moet wel weten waar je over praat 😉
  • Goed om kunnen gaan met gave, maar vaak veeleisende klanten (ja, ook buiten kantoortijden!)
  • Verantwoordelijkheid kunnen nemen
  • Enkele jaren ervaring met projectmatig werken
  • Je hebt humor, daadkracht, bent flexibel
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Autocad kunnen ‘lezen’

Aanbod

Een erg goed salaris, lease-auto en goede voorwaarden, zoals leuke feesten in het gave bedrijfspand. Ook staan er regelmatig bezoeken bij buitenlandse klanten op de agenda, een leuke bijkomstigheid.

Inlichtingen

Jessica de Rijk 06-25342062

Projectmanager (luxe segment) – regio Hoofddorp
Schuiven naar boven