Over ons

Wat we doen

Wikiwork is een vakkundig en professioneel werving- en selectiebureau met een persoonlijke touch. Met de juiste kennis en ervaring in ons team brengen wij opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar. Dit doen wij in zeer uiteenlopende branches. Van administratieve, financiële of HR-functies tot commerciële en technische banen; we’ve seen them all! Wij werken samen met veel lokale organisaties in en rondom de Randstad. Zo hebben wij o.a. interessante opdrachtgevers in (regio) Den Haag, Rotterdam, Leiden, Delft, Zoetermeer, maar ook in Amsterdam en sinds kort zelfs in België (Wikiwork goes international)! Hierdoor hebben wij zeer gedegen kennis van de huidige arbeidsmarkt en zijn wij als bureau allround inzetbaar om jou aan die leuke baan of nieuwe collega te helpen.

using phone

Over team Wikiwork

Als team werken wij professioneel en resultaatgericht, waarbij we ons gezamenlijke doel niet uit het oog verliezen. Als collega’s vullen wij elkaar goed aan. Door onze oprechte nieuwsgierigheid, doortastendheid én een beetje lef krijgen wij in ons werk veel voor elkaar!

Linda Tjaden

Doortastend, positief, flexibel en een talent in het bedenken van creatieve oplossingen! Linda heeft werkelijk overal een antwoord op. Na veel ervaring te hebben opgedaan in arbeidsbemiddeling en werving & selectie dacht Linda: ‘Dat kan ik beter!’. In 2013 is zij gestart met Wikiwork, dat inmiddels 4 man (vrouw 😉 ) sterk is. Linda heeft een groot eigen netwerk en is eigenlijk altijd en overal aan het werk. Zij ‘fixt’ letterlijk voor iedereen een baan – van de tegenstander op het hockeyveld tot de vader van de vriend van je broertje. Maar… wel een beetje snel schakelen graag. She’s a boss!
#workquote:
“Work until you no longer have to introduce yourself.”
#happyworksong: Duurt te langDavina Michelle

José Wijkens

Vacatureluurs? No way, bel José! Zij helpt kandidaten en werkgevers op een professionele en betrouwbare manier aan een nieuwe baan of collega. José is zeer betrokken in haar werk, zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en weet altijd precies bij wie je moet zijn. Deze dame is wiki-wise! Werkgevers en werkzoekenden vragen dan ook graag om advies aan onze Haagsche collega, of het nu gaat om een sollicitatiegesprek of een contractvorm! Mét succes, want wanneer er weer een match is gemaakt, zorgt José voor de happy vibes op kantoor. Haar favoriete ochtendritueel: hardlopen in de duinen.
#workquote:
“If you think it is expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.”
#happyworksong: Zij weet het Tino Martin

Linda Verkleij

Onze collega Linda is gescout op – of eigenlijk langs de lijnen van – het hockeyveld. Linda kwam voor een intake bij ons langs op kantoor en dat matchte zo goed dat zij gezellig is blijven hangen! Haar eerdere ervaring in de arbeidsbemiddeling zal goed van pas komen. Daarnaast weet zij als ervaren officemanager en managementassistente zeker van aanpakken en regelt zij alles wat er te regelen valt. Met 2 Linda’s in het team is ons team nu echt unstoppable! Haar vrije tijd brengt zij graag door en la playa española.

#workquote:

‘Solo bueno vibras’ (only good vibes)

#happyworksong: Despacito –  Luis Fonsi

Chantal Roeleveld

Van horecatijger naar CV-tijger, Chantal doet dat gewoon! Nadat Chantal jarenlang een eigen horeca-zaak had gerund, bemiddelde Wikiwork haar naar een baan als restaurantmanager bij Maggie Blue. Inmiddels 2 stappen verder, stapt Chantal nu over van officemanager naar consultant werving en selectie. Ze heeft zoveel personeel langs zien komen afgelopen jaren dat mensenkennis en interviewen in haar DNA gebrand zitten. Naast werk is ze druk met haar 3 (bijna) volwassen kids, houdt ze van lekker uit eten gaan met vrienden en leuke reisjes maken, dat sluit allemaal erg goed aan bij de rest van het kantoor, dus dat gaat helemaal goedkomen!

#workquote:

“Lippenstift op en gaan!”

#happyworksong: I found you – Don Diablo

 

 

Bobbie

Ook Wikiwork moest natuurlijk een kantoorhond. Meet Bobbie! Garant voor lange wandelingen tussen de middag waar onze collega’s dol op zijn!

#workquote:

‘Give me a treat and no one gets hurt’ 

#happyworksong: Despacito –  Luis Fonsi

★ Be A Part Of Something Great ★

WORD OOK EEN WIKIWORKER!

Onze persoonlijke touch zit ‘m in de persoonlijke benadering. Zowel naar klanten als kandidaten toe vinden wij het belangrijk om goed en duurzaam contact te onderhouden. Ons doel is namelijk niet alleen het maken van een goede match, maar er vervolgens ook voor te zorgen dat werkgever én werknemer trots en tevreden zijn.

Als werkzoekende merk je onze persoonlijke benadering al tijdens het intakegesprek @the Wiki Office, waar bij ons meer besproken wordt dan alleen een cv. Wij nemen dan ook de tijd om kandidaten goed te leren kennen en er samen achter te komen wat voor soort functie en organisatie passend zouden zijn voor een volgende stap. Gelukt? Dan komen wij jou op de eerste werkdag persoonlijk succes wensen namens het Wikiwork-team. Elke match is bij ons namelijk een feestje waard! 🍰🍰🍰 

Regelmatig gaan wij bij onze opdrachtgevers langs, waardoor wij het ‘waarom-verhaal’ van het bedrijf met eigen ogen zien en begrijpen wat er nodig is. Hierdoor kennen wij onze klanten goed en kunnen wij snel schakelen. Wanneer wij een vacature-opdracht binnenkrijgen, weten wij precies wat we zoeken.

Schuiven naar boven