Werkzoekenden​

De persoonlijke benadering van team Wikiwork

Bij Wikiwork gaan wij graag het gesprek met jou als werkzoekende aan, om er samen achter te komen wat voor jou een goede match is. Je bent dan ook altijd welkom voor een kennismaking of intakegesprek op ons ‘huiselijke’ kantoor☕️, waar bij ons veel meer besproken wordt dan alleen jouw cv. Wat is voor jou een geschikte volgende stap? In wat voor werkomgeving voel jij je thuis? Wij hechten veel waarde aan de persoon achter het cv en willen écht weten wie er tegenover ons zit. Jij als werkzoekende staat bij ons centraal, hierbij denken wij vaak net wat verder dan andere bureaus. Wij doen graag een stapje extra voor de kandidaat, zijn transparant en betrouwbaar in onze communicatie en doen altijd ons best om snel te kunnen schakelen. Voor je het weet, heb jij die nieuwe job!

Waarom een baan via werving & selectie?

Wanneer er een passende vacature is die matcht met jouw ervaring en persoonlijkheid, stellen we jou graag – natuurlijk altijd in overleg – voor bij onze opdrachtgever. Een groot voordeel van bemiddeling via een werving & selectiebureau is dat wij jou al vooraf aan het eerste gesprek bij de klant goed kunnen voorbereiden. Omdat wij al onze klanten goed en persoonlijk kennen, hebben wij een duidelijk beeld van wat zij precies zoeken. Wij weten bijvoorbeeld wat voor sfeer er op de afdeling heerst en wat de werkgever belangrijk vindt bij een nieuwe collega. Zo krijg je als sollicitant vooraf al veel informatie en kunnen wij samen een juiste inschatting maken wat voor jou de juiste stap is.

Een ander voordeel om je bij ons in te schrijven, is dat wij als bureau beschikken over veel direct in te vullen vacatures, waardoor je als werkzoekende minder tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar vacatures en het versturen van reacties/sollicitaties. Daarnaast hebben wij verstand van de huidige ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en hebben wij als team een groot eigen netwerk. Met onze ervaring en opgedane recruitment-skills kunnen wij jou een bekwaam en bruikbaar advies geven.

Ons Wikiwork team staat voor je klaar!

Linda Tjaden

Consultant/Eigenaar
Telefoon icoon
06 – 10 91 76 09
linda@wikiwork.nl

José Wijkens

Consultant
Telefoon icoon
06 – 48 54 08 35
jose@wikiwork.nl

Chantal Roeleveld

Consultant
Telefoon icoon
06 – 43 21 09 02
chantal@wikiwork.nl

Linda Verkleij

Consultant
Telefoon icoon
06 – 38 16 54 23
lindaverkleij@wikiwork.nl
Schuiven naar boven