Werkgevers​

Waarvoor kun je als werkgever bij Wikiwork terecht?

Als werkgever kun je bij ons terecht voor het uitbesteden van het gehele interne werving & selectieproces van jouw organisatie. Indien gewenst nemen wij alle stappen uit handen – van het schrijven en publiceren van de vacaturetekst en het actief benaderen van geschikte kandidaten tot plannen en het voeren van de eerste selectiegesprekken. Kortom, wij regelen alles dat nodig is om voor jouw organisatie een bekwame en enthousiaste nieuwe collega te vinden!

Laptop Wikiwork

Wat doet Wikiwork?

Wij zijn met name gericht op werving & selectie opdrachten, maar ook voor uitzend- of detacheringsconstructies - zowel vast als tijdelijk - kun je bij ons terecht. Vanuit ons kantoor in Alphen a/d Rijn zijn wij inzetbaar in en rondom de Randstad. Veel van onze opdrachtgevers zijn gevestigd in (regio) Den Haag, Delft, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer en Amsterdam. De branches en functieprofielen waarin wij ons specialiseren, zijn zeer divers. Zo zoeken wij een financiële controller voor een commerciële organisatie, een HR-adviseur voor een retailer en een technisch opgeleide werkvoorbereider voor een bouwbedrijf.

De persoonlijke benadering van team Wikiwork​

Als team doen wij graag ons uiterste best om voor jou die beste nieuwe kracht te vinden. Wat ons onderscheidt als bureau is dat wij gericht zijn op een samenwerking voor de langere termijn. Doordat wij regelmatig langsgaan bij onze klanten en hiermee goed contact onderhouden, kennen wij al onze opdrachtgevers persoonlijk. Hierdoor krijgen wij een uitgebreid en compleet beeld van een organisatie, waardoor wij alle kennis in huis hebben om geschikte kandidaten te vinden. Wij begrijpen waar jij als werkgever naar op zoek bent, wat ons in staat stelt jou veel werk uit handen te nemen en snel te kunnen schakelen. Als bureau zijn wij bekend met de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, waar wij met onze persoonlijke benadering goed op in kunnen spelen. 

Onze intentie is altijd om verschillende geschikte kandidaten voor te stellen voor een bepaald functieprofiel. Belangrijk hierbij vinden wij dat de kandidaat aansluit op de functie-eisen, maar ook goed binnen het team past. Wikiwork heeft een groot eigen netwerk en gaat daarnaast zelf actief op zoek via de beschikbare werving & selectiekanalen. Wij nemen de tijd om een kandidaat persoonlijk te leren kennen. Voordat wij een kandidaat daadwerkelijk voorstellen bij de opdrachtgever, is er dus al een uitgebreide screening en voorselectie aan vooraf gegaan. Omdat wij onze klanten goed kennen, kunnen wij kandidaten optimaal voorbereiden op het sollicitatiegesprek. Onze opdrachtgevers kunnen  vertrouwen op ons beoordelingsvermogen en advies.

Voordelen van het uitbesteden van het werving & selectieproces voor werkgevers

Kan ik dit niet zelf? zal je mogelijk denken. Veel bedrijven proberen het werven van nieuwe collega’s inderdaad zelfstandig te doen. Echter blijkt dat dit naast core-werkzaamheden, maar ook betreft planning en bijkomende taken, vaak niet effectief is. Bij het aantrekken van nieuwe, geschikte werknemers komt tegenwoordig veel meer kijken dan het plaatsen van een vacature op de ‘Werken bij’ pagina en vervolgens passief afwachten.

Vanwege de toegenomen arbeidskrapte, is er bij organisaties steeds meer behoefte aan hulp bij het vinden van nieuwe collega’s. Uit cijfers van de KVK blijkt dat het aantal bedrijven dat zich specialiseert in werving & selectie binnen vijf jaar tijd zelfs is verdubbeld.

Natuurlijk is het belangrijk een goede afweging te maken bij het uitbesteden van jouw werving & selectieproces, zodat vooraf duidelijk is wat je kunt verwachten. Daarom hieronder een aantal voordelen die van belang zijn wanneer je met ons een samenwerking aangaat!

  • Wikiwork is gespecialiseerd in het werven en selecteren van geschikte kandidaten in uiteenlopende branches en functieprofielen; wij doen niet anders!
  • Als werving & selectiebureau beschikken wij over een uitgebreide database met recente cv’s van goed opgeleide kandidaten die (vaak) per direct beschikbaar zijn. 
  • Wikiwork neemt het gehele wervingsproces uit handen. Het vinden van jouw nieuwe collega is voor ons prioriteit! Dit bespaart jou als werkgever uiteindelijk veel inspanning, tijd en geld.
  • Als ‘tussenstation’ kunnen wij openlijk en anoniem werven, zonder dat de naam van het bedrijf wordt genoemd, wat in sommige situaties gewenst kan zijn.
  • Wikiwork werkt op basis van het no cure – no pay principe, met een vooraf afgesproken fee bij een geplaatste kandidaat. Zo zijn de kosten vooraf bekend en kom je niet voor verrassingen te staan. Niks te verliezen en veel te winnen dus!
  • Bij ons kun je terecht voor zowel vaste als tijdelijke functies, fulltime en parttime vacatures, met verschillende contractvormen, zoals werving & selectie, uitzenden of detachering.
Schuiven naar boven