Mechanisch technicus (monteur) – regio Rotterdam

Introductie

In deze leuke baan werk je als mechanisch technicus (monteur) voor gave opdrachten in en rond Rotterdam. Soms ben je ook een paar dagen voor een buitenlandse klant aan het werk, een reisje onder werktijd dus!

Organisatie

Je komt te werken in een leuk team van 8 monteurs, onderling bespreek je veel en werk je nauw samen. Het bedrijf is gevestigd naast Rotterdam, op 2 grote vestigingen. Ze leveren met name diensten aan marine, offshore en industrie. Dit bedrijf is erg gericht op het laten doorgroeien van eigen mensen, dus een cursus of opleiding volgen kan altijd.

Functie

Een veelzijdige rol die begint met een goede planning van de projecten. Samen met je collega’s verzorg je het onderhoud en de installatie van verschillende soorten installaties (o.a.ademlucht- en testapparatuur). Geen dag is dus hetzelfde, je wisselt tussen installeren, oplossen van storingen en onderhoud! Het is een fysieke baan (komen die spierballen toch nog van pas).

Functie-eisen

We zoeken iemand met minimaal MBO-3 niveau, opgeleid of ervaring in werktuigbouw, electro of mechatronica. Ook als je net klaar bent met je studie ben je welkom om te solliciteren!

Verder spreek en schrijf je goed Engels, uiteraard goed Nederlands, ben je een teamspeler en werk je klant- en servicegericht.


Aanbod

Het betreft een fulltime dienstverband. Het salaris ligt tussen de € 2.500,00 – € 4.500,00 per maand inclusief auto, afhankelijk van de werkervaring. Het is een leuk team waar nu een gezellige en enthousiaste collega zeer welkom is.

Inlichtingen

Linda Tjaden 06-10917609

Sollicitatie

Linda Tjaden 06-10917609

Mechanisch technicus (monteur) – regio Rotterdam
Schuiven naar boven